Tonyina a la graella amb mongetes del ganxet fregides

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos talls de tonyina d'un dit de gruix
  • Quatre alls laminats
  • Julivert picolat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 200 grams de mongetes del ganxet cuites

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una espàtula metàl·lica plana
Dos plats plans grans
Un biberó de plàstic
Una batedora elèctrica
Una paella gran

Elaboració

Primerament en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim les mongetes i els alls laminats, fins que tot plegat estiguin ben cuites les mongetes, i les reservem.
A part, amb la batedora elèctrica fem una picada amb: un all, oli d'oliva i julivert picolat, i un cop feta la fiquem en el biberó de plàstic i la reservem.
A continuació, salem els talls de tonyina, i les posem a coure a la graella, i quan veiem que ja són cuits d'una cara, els hi donem la volta i deixem que s'acabin de coure al nostre gust.
Ja per acabar el plat, fiquem un tall de tonyina en cada plat, els reguem amb una mica de picada del biberó, i com acompanyament fiquem un niu de mongetes fregides, i ja ho podem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: