Patates d'Olot

Ingredients

  • 2 patates grosses
  • Farsa de carn per omplir canalons
  • Oli
  • Farina
  • Clara d'ou

2 racions

Utensilis

Una màquina on es puguin tallar les patates primes.

Elaboració

Primer pelarem les patates i les tallarem en rodanxes molt primes(d'uns 3 mm). Si tenim màquina de tallar, ens quedaran més uniformes.
Les fregin en una paella o fregidora durant 2 0 3 minuts, fins que quedin una mica rosses.
Les treiem del foc i les posem a sobre d'un paper de cuina.
Agafem dues rodanxes de patata i posem entremig la massa de carn.
Si no tenim farsa de canalons, la podem fer aprofitant restes de carn de rostit ben picada, que posarem a la paella amb un tros de mantega, afegirem una culleradeta de farina i després de donar unes voltes, hi tirarem una mica de llet per lligar-la millor.
Quan tenim totes les patates farcides, les passem per farina i després per clara d'ou batuda.
Les fregim amb oli a la paella i ja les tindrem llestes per menjar.

30min

Notes

Aquestes patates me les va ensenyar a fer una cosina meva que viu a Olot. Són molt bones.
Les podem servir com a primer plat o formant part d'un pica-pica.


Recepta de cuina de Patates d'Olot

Així és com es farceixen les patates
per Àngels Fernández Guillén

Recepta de cuina de Patates d'Olot

Aquest és l'aspecte que tenen després d'arrebossar-les
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9258 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

5 comentaris:

Dolça diu:
I si enlloc de fregir-les les gratino?
M'agrada molt la idea de farcir-les amb a carn de les croqutes o els canalons, però el fregit final... és que nom'agraden gens els fregits!
Àngels Fernández Guillén diu:
Suposo que si les gratines al forn amb una mica de formatge ratllat, també quedaran molt bones. És una bona idea.
Pepi Faure Julián diu:
Delicioses...
Montserrat Bosch Masdeu diu:
En dono fe que son molt bones!!
No sabeu el que gaudeixo compartint receptes
Una abraçada a tot-hom
Cinta Baldo diu:
Ara mateix, se'm fa la boca aigua. Gràcies per la recepte, dema les faré


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!