Patates d'Olot
Ingredients
- 2 patates grosses
- Farsa de carn per omplir canalons
- Oli
- Farina
- Clara d'ou
2 racions
Utensilis
Una màquina on es puguin tallar les patates primes.
Elaboració
Primer pelarem les patates i les tallarem en rodanxes molt primes(d'uns 3 mm). Si tenim màquina de tallar, ens quedaran més uniformes.
Les fregin en una paella o fregidora durant 2 0 3 minuts, fins que quedin una mica rosses.
Les treiem del foc i les posem a sobre d'un paper de cuina.
Agafem dues rodanxes de patata i posem entremig la massa de carn.
Si no tenim farsa de canalons, la podem fer aprofitant restes de carn de rostit ben picada, que posarem a la paella amb un tros de mantega, afegirem una culleradeta de farina i després de donar unes voltes, hi tirarem una mica de llet per lligar-la millor.
Quan tenim totes les patates farcides, les passem per farina i després per clara d'ou batuda.
Les fregim amb oli a la paella i ja les tindrem llestes per menjar.
30min
Notes
Aquestes patates me les va ensenyar a fer una cosina meva que viu a Olot. Són molt bones.
Les podem servir com a primer plat o formant part d'un pica-pica.
Etiquetes:
La Garrotxa Patates
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10749 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
Avui sí que puc accedir a les receptes