Suquet de rap i molls, amb rossinyols i pols de ceps
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Litre de Fumet de peix casolà, és extraordinari el de la casa Tastamar i. zero feina
- 1 Patata
- 1 Cabeça d'alls
- 4 Rodanxes de rap d'Arenys
- 4 Molls mitjans d'Arenys
- 100 g de Rossinyols frescos de Collsacreu a Arenys de Munt
- Sal
- Oli d'oliva
- Una mica d'aigua, si neccessitem més d'un litre de fumet
2 racions
Elaboració
Posem en una olla o cassó, el litre de fumet de peix.
Quan arrenqui el bull, hi tirem la patata tallada a daus i, els dents de la cabeça d'alls, sense pelar.
Quan torni a arrancar el bull, ho deixem coure uns 20 minuts màxim.
Passat aquest temps, hi posem las rodanxes de rap i els molls, amb un polsim de sal.
Ho deixem bullint junt, uns 5 minuts.
Seguidament, hi afegim els rossinyols que previament, hem netajat i, saltat en una paella amb una mica d'oli i sal.
Hi tirem pols de ceps i, ho remenem amb cura perquè no sens trenquin els molls.
Ho deixem coent, 2 minuts i, llestos.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2646 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.