Suquet de rap i molls, amb rossinyols i pols de ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Litre de Fumet de peix casolà, és extraordinari el de la casa Tastamar i. zero feina
  • 1 Patata
  • 1 Cabeça d'alls
  • 4 Rodanxes de rap d'Arenys
  • 4 Molls mitjans d'Arenys
  • 100 g de Rossinyols frescos de Collsacreu a Arenys de Munt
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una mica d'aigua, si neccessitem més d'un litre de fumet

2 racions

Elaboració

Posem en una olla o cassó, el litre de fumet de peix.
Quan arrenqui el bull, hi tirem la patata tallada a daus i, els dents de la cabeça d'alls, sense pelar.
Quan torni a arrancar el bull, ho deixem coure uns 20 minuts màxim.
Passat aquest temps, hi posem las rodanxes de rap i els molls, amb un polsim de sal.
Ho deixem bullint junt, uns 5 minuts.
Seguidament, hi afegim els rossinyols que previament, hem netajat i, saltat en una paella amb una mica d'oli i sal.
Hi tirem pols de ceps i, ho remenem amb cura perquè no sens trenquin els molls.
Ho deixem coent, 2 minuts i, llestos.

40min


Recepta de cuina de Suquet de rap i molls, amb rossinyols i pols de ceps
Suquet de rap i molls, amb rossinyols i pols de ceps.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Suquet de rap i molls, amb rossinyols i pols de ceps
Suquet de rap i molls, amb rossinyols i pols de ceps, al plat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2345 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: