Culata de vedella al grill elèctric amb tomàquet i melmelada de ceba al pebre
Categoria:
Carns
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Un tall d'uns 250 g de culata de vedella
- 1 Tomàquet mitjà.
- Sal gruixuda
- Oli d'oliva verge extra
- Orenga fulles mòltes
Per la melmelada de ceba al pebre:
- 2 Cebes vermelles
- 1/2 Got d’oli d'oliva
- 1 Cullerada de sucre integral
- 1/8 de Got de vinagre de vi
- Sal
- Pebre negre en gra
1 racions
Elaboració
De la melmelada de ceba al pebre:
Es ratllen o bé es tallen molt petites les cebes.
En una cassola hi posem l’oli i a sobre les cebes, que vagin coent, un cop estan cuites, hi afegim el sucre i el vinagre i la sal.
Molem el pebre en gra (en gra, pica més i la melmelada no serà molt dolça).
Afegim el pebre recent mòlt a la cassola amb la resta d'ingredients.
Ho deixem coure a foc baix fins que veiem que estan ben cuites les cebes i de color fosc.
El temps de cocció està entre 3h i 3h 30 minuts.
Com els temps és molt gran, faríem melmelada per 10 o 12 racions i les quantitats d'ingredients variarien.
En el temps total de la recepta no hi poso el de fer la melmelada.
De la culata de vedella:
Salpebrem la culata de vedella i juntament amb el tomàquet
net, partit per la meitat i salpebrat amb un toc d'orenga, ho posem al grill elèctric que hem encès un minut abans.
En funció, de si la carn ens agrada molt feta o no, el temps serà més o menys llarg.
en el meu cas 3 minuts per costat.
El tomàquet 5 minuts per costat.
Per emplatar:
En un plat hi posem la vedella, melmelada i el tomàquet.
Ja es pot servir.
12min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1536 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.