Amanida d'escarola amb salmó marinat, poma i formatge de cabra amb vinagreta de cava

Ingredients

  • Una escarola
  • Vinagreta de cava [Veure recepta]
  • Tomàquets xerri
  • Formatge de cabra
  • Una poma golden
  • Salmó marinat [Veure recepta]

1 racions

Utensilis

Una plat pla de porcellana gran

Elaboració

Primerament, preparem el salmó marinat com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, netegem l'escarola i fem un niu en el centre del plat.
A continuació, afegim dos tomàquets xerri oberts per la meitat al damunt.
Tot seguit, filetegem el salmó, repartim els talls pel voltant de l'escarola, i tot seguit ho amanim amb la vinagreta de cava, i
pel damunt del salmó, escampem uns quadrets tant de poma com de formatge de cabra, i ja ho podrem servir a taula.

45min

Notes

Prepararem tantes amanides com persones seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3542 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: