Petxines (zamburiñas) farcides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Dotzena de petxines
  • 100 g de bacó fumat
  • 1 Ceba mitjana
  • 1 Pot de maionesa casolana
  • Ou
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Oli d'oliva suau
  • Sal

Elaboració

Netegem les petxines de totes les barbes i les sorres.
Rebutgem la part negra i ens quedem amb la carn blanca i el corall.
Reservem una de les closques per després omplir-la.
En una paella, hi posem una mica d'oli, i hi tirem la ceba ben picada.
Quan estigui transparent, hi afegim el bacó també picat petit i ho sofregim.
Afegim la carn de les petxines tallades per la meitat i li donem voltes.
No s'ha de coure en excés per evitar que s'assequi el marisc.
Amb aquest compost, procedim a omplir les petxines.
Amb l'ajuda d'una cullera, cobrim el farcit amb la maionesa i ho deixem refredar.
Ho arrebossem en farina, ou i pa ratllat i ho fregim en abundant oli ben calent,
únicament per la part del farciment.
Ho deixem en paper absorbent abans de servir.

40min


Recepta de cuina de Petxines (zamburiñas) farcides

Petxines (zamburiñas) farcides.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1611 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: