Farcells de pernil dolç, farcits amb remenat d'ous i espàrrecs, amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quinze talls de pernil dolç tallats fins
  • Salsa rosa [Veure recepta]
  • Un enciam tipus Iceberg tallada a juliana
  • Oli d'oliva
  • Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
  • Pebre negre en pols
  • Deu ous batuts
  • Tres cebes tendres picolades

5 racions

Utensilis

Una safata de porcellana gran
Una paella gran
una espàtula de fusta
un bol de vidre gran
un batedor de varetes
Una mànega pastissera amb un broc rissat

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre, batem els ous amb un polsim de sal i els reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els espàrrecs verds i les cebes tendres, tot ben picolat, i quan tot plegat ja està en fregit, afegim els ous batuts, i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que estigui tot be quallat, i ho retirem del foc.
A part, tallem l'enciam en juliana, i la fiquem a la safata tot fent com un llit i la reservem.
Tot seguit, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
A continuació, agafem el remenat d'ous i amb un ganivet el picolem i el reservem.
Seguidament, posem els talls de pernil dolç damunt el marbre de la cuina, i els anem farcint com si fossin canelons, i els anem posant damunt del llit d'enciam que tenim a la safata de porcellana.
Un cop tots els farcellets plens, amb una mànega pastissera plena amb la salsa rosa, els hi fem una tira a lo llarg amb un broc rissat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquest plat, també ens pot servir com aperitiu per les revetlles.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3031 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: