Llonzes de porc fregides amb compota de poma i parmentier de bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Compota de poma (la trobareu a les meves receptes)
  • Parmentier de bròquil (el trobareu a les meves receptes)
  • Vuit llonzes de porc tallades a mig dit de gruix
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals

4 racions

Utensilis

Una paella gran
una safata gran de porcellana
Dos cassons grans
una mànega pastissera amb un broc gran rissat

Elaboració

Primerament, fem tant la compota de poma com el parmentier de bròquil, com explico a la meva recepta, i un cop fets, els reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, salpebrem les llonzes, les espolsem amb les herbes provençals, i les fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que estan fregides al nostre gust, i les posarem ben arrenglerades en la safata de porcellana, cobertes amb la compota de poma, i a la part de sota, amb la mànega pastissera farem un bon matalàs amb el parmentier de bròquil, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1548 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: