Pollastre a l'allet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pollastre d'1,3 kg tallat a trossos (octaus o més petits)
  • Vi ranci (opcional)
  • 6 o 8 grans d'all
  • 1 ceba
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una cassola una mica fonda, hi posem un raig d’oli d’oliva. Xafem 2 alls amb un ganivet i comencem a perfumar l'oli amb els alls.
Pelem i piquem ben petita la ceba i l'afegim a la cassola.
Quan l’oli sigui calent, hi afegim els trossos de pollastre salpebrats, ho deixem coure uns 20 minuts (fins que estigui ben daurat per tots costats).
Quan estigui ben daurat, hi aboquem el mig got de vi ranci i deixa que s’evapori l’alcohol a foc ben fort (opcional).
Ho deixem coure, a foc baix, durant uns 15 minuts, amb la cassola tapada (sical, hi afegim una mica d'aigua perquè el pollastre no s'enganxi a la cassola.
Passats aquests 15 minuts, o una mica més si ho consideres necessari (el pollastre ja hauria d’estar cuit en aquest punt), destapem la cassola i hi afegim la resta d'alls trinxats, uns 4.
Deixem que l’all es torri, sense arribar a cremar-se, amb la cassola destapada. Ja es pot servir el plat.

45min


Recepta de cuina de Pollastre a l'allet

Pollastre a l'allet.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5402 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: