Morro de bacallà amb salsa de romesco i allioli gratinat

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 talls gruixuts de morro de bacallà remullat
  • 1 pot de romesco casolà
  • 2 dents d'all sense pelar
  • Farina blanca
  • Oli d'oliva
  • Un raig de vi blanc
  • Allioli
  • Una mica de sucre

2 racions

Elaboració

Eixugem molt bé el bacallà, amb un drap o paper absorbent, abans d'enfarinar i fregir.
Enfarinem el bacallà i el fregim amb oli d'oliva, per fer-ho esperem que l'oli estigui ben calent però que no arribi a fumejar.
El fregim fins que estigui ben daurat. El reservem i colem l'oli.
Amb una part de l'oli del bacallà, fregim el romesco juntament amb les dents d'all i l'anem trossejant amb una espàtula de fusta.
Al cap d'un minut hi afegim un raig de vi blanc, una mica de sucre i deixem reduir uns minuts.
Un cop reduït el vi, posem el romesco al fons de la safata que després anirà al forn. Damunt col·loquem els talls de bacallà i per últim els hi posem una cullerada d'allioli.
Ja ho podem gratinar. Al enfornar, opcionalment, sota els talls de bacallà hi podem posar una
rodanxa de patata. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Morro de bacallà amb salsa de romesco i allioli gratinat

Morro de bacallà amb salsa de romesco i allioli gratinat.

Recepta de cuina de Morro de bacallà amb salsa de romesco i allioli gratinat

Detall de morro de bacallà amb salsa de romesco i allioli gratinat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2138 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: