Costella de porc al forn amb mel i soja

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tros de costella de porc sencera (uns 200 g)
  • 1 cullerada de mel
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

1 racions

Elaboració

En un bol hi posem oli, la mel, la salsa de soja, un polsim de sal i pebre. Ho barregem bé, mirant que la mel quedi dissolta.
Posem la costella de porc en una safata per anar al forn, la banyem amb la barreja anterior i la deixem marinar mínim 5 hores a la nevera.
Posem la safata al forn uns 60 minuts a 120º, després pugem a 180º i la tenim uns 60 minuts més. Durant la cocció l’haurem d’anar girant i regant amb el suc.
La costella té de quedar ben enrossida. Ja es pot servir.

2h 5min


Recepta de cuina de Costella de porc al forn amb mel i soja

Costella de porc al forn amb mel i soja.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4092 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: