Brotxetes de pernil ibèric amb oli d'oliva injectat

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tomàquets tipus xerry
  • Palets de brotxetes
  • Oli d'oliva
  • Peril ibèric.

10 racions

Elaboració

Si veieu que els tomàquets són molt petits, com va ser el meu cas, agafeu dos per brotxeta. Doncs per començar agafeu una xeringa amb agulla la ompliu amb oli d'oliva i aneu punxant per varis llocs els tomàquets, anant amb compte de no apretar massa, ja que els tomàquets poden trencar-se, un cop omplerts els podeu guardar a la nevera fins que els hagueu de preparar, poden estar d'un dia per l'altre. Quan haguem de muntar les brotxetes només haurem d'enrotllar cada tomàquet amb un tros de pernil i atravessar-lo amb la brotxeta. Podem presentar-la així mateix però si voleu un resultat més vistós podeu agafar un got, omplir-lo amb una mica de sal i anar posant les brotxetes.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2112 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: