Coca de cabell d'angel i pinyons

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 gr cabell d'angel
  • Dues làmines de pasta de full rectangular
  • Sucre
  • Pinyons
  • Ou

6 racions

Elaboració

Procedim a col.locar sobre un paper vegetal en una safata del forn una de les dues làmines de pasta de full, la punxem amb una forquilla. Seguidament extenem el cabell d'angel procurant deixar un centimetre fins a les vores.
Separem la clara del rovell i pintem amb la clara les vores que haurem deixat sense cabell d'angel, també pintarem les vores de l'altre pasta de full i la posarem a sobre de la primera de manera que les vores amb clara d'ou estiguin unides. Amb l'ajuda d'una forquilla apretarem les vores d'aquesta manera quedaran unides i a més també quedarà bonic. Punxarem la superfície de la coca i amb el rovell batut amb una mica d'aigua procedirem a pintar-la tota, afegirem pinyons i sucre al gust i ho enfornarem uns 10 minuts amb escalfor per sota a 180º i després uns 15 minuts o fins que quedi rossa amb escalfor per sobre però aquest cop pujant la temperatura a 200º.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5398 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: