Pastís de carbassa, pastanaga i carbassó
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 carbassons
- 1 pastanaga
- 4 o 5 ous
- 150 gr de carbassa
- 125 gr de mantega
- 250 gr de farina de repostería
- 8 gr de llevat royal
- 100 ml nata líquida
- Sal i pebre
- 100 gr de formatge ratllat
- Julivert picat
6 racions
Elaboració
Primer de tot pelarem la carbassa, la pastanaga i els carbassons i els tallarem a daus petits. A una paella amb una mica d'oli hi posarem les verdures i les courem uns 10 minuts, salpebrerem i reservem. Batrem la mantega en pomada amb els ous i tot seguit hi afegirem la farina i el llevat tamissats, i batrem amb les varilles fins obtenir una massa cremosa. Afegirem la nata, les verdures, el formatge i el julivert picat i barrejarem amb una espatula. Posarem la massa en un motlle de silicona amb un pèl de mantega i enfornarem 50 minuts a 160º.
Un cop cuit, desmotllarem i deixarem refredar sobre una reixeta. Podem servir-lo com primer plat o acompanyament.
1h 15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3216 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular