Pastís de carbassa, pastanaga i carbassó
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 carbassons
- 1 pastanaga
- 4 o 5 ous
- 150 gr de carbassa
- 125 gr de mantega
- 250 gr de farina de repostería
- 8 gr de llevat royal
- 100 ml nata líquida
- Sal i pebre
- 100 gr de formatge ratllat
- Julivert picat
6 racions
Elaboració
Primer de tot pelarem la carbassa, la pastanaga i els carbassons i els tallarem a daus petits. A una paella amb una mica d'oli hi posarem les verdures i les courem uns 10 minuts, salpebrerem i reservem. Batrem la mantega en pomada amb els ous i tot seguit hi afegirem la farina i el llevat tamissats, i batrem amb les varilles fins obtenir una massa cremosa. Afegirem la nata, les verdures, el formatge i el julivert picat i barrejarem amb una espatula. Posarem la massa en un motlle de silicona amb un pèl de mantega i enfornarem 50 minuts a 160º.
Un cop cuit, desmotllarem i deixarem refredar sobre una reixeta. Podem servir-lo com primer plat o acompanyament.
1h 15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4842 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.