Pastís de carbassa, pastanaga i carbassó

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 carbassons
  • 1 pastanaga
  • 4 o 5 ous
  • 150 gr de carbassa
  • 125 gr de mantega
  • 250 gr de farina de repostería
  • 8 gr de llevat royal
  • 100 ml nata líquida
  • Sal i pebre
  • 100 gr de formatge ratllat
  • Julivert picat

6 racions

Elaboració

Primer de tot pelarem la carbassa, la pastanaga i els carbassons i els tallarem a daus petits. A una paella amb una mica d'oli hi posarem les verdures i les courem uns 10 minuts, salpebrerem i reservem. Batrem la mantega en pomada amb els ous i tot seguit hi afegirem la farina i el llevat tamissats, i batrem amb les varilles fins obtenir una massa cremosa. Afegirem la nata, les verdures, el formatge i el julivert picat i barrejarem amb una espatula. Posarem la massa en un motlle de silicona amb un pèl de mantega i enfornarem 50 minuts a 160º.
Un cop cuit, desmotllarem i deixarem refredar sobre una reixeta. Podem servir-lo com primer plat o acompanyament.

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2231 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Carmen vives diu:
Te que estar bo, provaré de fer-lo amb la panificadora.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!