Carxofes arrebossades

Ingredients

  • 1 kg de carxofes
  • 2 ous
  • Farina blanca
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pelem les carxofes i les posem a bullir senceres durant 5 minuts.
Les posem a escórrer i quan no cremin les tallem a rodanxes primes.
Batem els ous (d'un en un).
Passem els talls de carxofa per la farina i després per l'ou.
Els fregim fins que estiguin rossos.
El foc no ha d'estar molt fort. Les carxofes han de quedar al dente però no massa crues.

15min

Notes

Aquests carxofes són ideals com acompanyament,


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

23502 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Aina Martí Martí diu:
No cal bullir les carxofes! També es couen si les arrebossem i les fregim directament, i queden molt més bones i cruixents. L'arrebossat es pot fer tal com s'indica o només amb farina i aigua.
M. Angels Ribas diu:
Totalment d'acord, la pasta es bo fer-la amb temps de que reposi a la nevera, queden molt cruixents

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: