Carxofes a la cassola

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8carxofes-50grs de cansalada-2grans d'all-50grs de molla de pa xopada en vinagre-julivert fresc-pebre negre en pols-1lt1/2 d'aigua-sal-oli fi-

2 racions

Utensilis

Un morter-Un cassó-Una cassola-

Elaboració

Preparem les carxofes deixant-les sense fulles dures i guardant-les senceres. Les posem a coure i un cop estiguin les escorrem be. Després en el morter piquem els alls i força julivert,el pa sucat amb vinagre i la cansalada tallada ben fina. Amb aquest preparat farcirem el cor de les carxofes. Les col·loquem a la cassola,les reguem amb oli per sobre i tapem la cassola. Bulliran fins que hauran absorbit l'aigua que elles mateixes deixant anar i fins que nomes quedi oli. En aquest moment estaran ben cuites.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2463 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
Pel que veig les cous dos cops: un primer bullir i l'altre despres suar la picada ???
Jordi Bosch Negre diu:
Si, ho faig així , el que passa és que a la recepte no he posat que les faig coure poca cosa el primer cop. Només per estovar-les una mica i facilitar una mica la feina de farcir. Hem funciona força be.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: