Musclos amb salsa vinagreta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de musclos.
  • Mitja tasseta de vinagre de poma.
  • Una tasseta d'oli verge d'oliva.
  • Dos cogombres amb vinagre.
  • Una ceba tendra.
  • Una mica de pebrot vermell.
  • Una mica de pebrot verd.
  • Un pessic de sal.
  • Un raget de vi blanc.

6 racions

Utensilis

Un a safata de servir, i una cassola.

Elaboració

Netejarem els musclos.
Els posarem en una cassola al foc, amb el vi blanc.
Quan comencin a obrir-se, els retirarem, i un cop freds, els hi treurem la meitad de la closca.
Els posarem en una safata de servir, i els reservarem.
Prepararem una salseta amb l'oli, el vinagre, i trinxarem petitó els cogombres, la ceba, els pebrots vermell i verd, i hi posarem una mica de sal.
Ho barrejarem tot ben barrejat, i ho posarem per sobre els musclos, i ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-los.

20min

Notes

És un aperitiu fàcil de fer, i molt bo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2547 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: