Gotets de pastís de formatge "al revés"

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 gr fruits vermells
  • 250 gr de formatge batut o formatge tipus philadelphia
  • 2 ous
  • 250 ml de llet sencera
  • 250 ml de nata per muntar
  • 100 gr de sucre
  • 50 gr de maicena
  • 15 galetes tipus maria
  • 100 gr de mantega

4 racions

Elaboració

Primerament prepararem la crema de formatge. En un cassó hi posarem, la nata, la llet, el sucre i ho escalfem. En un bol apart batem els ous juntament amb la maicena i reservem. Un cop arrenqui el bull, retirarem del foc i afegirem els ous batuts i remenarem fins que la crema espessi. Afegim el formatge cullerarda a cullerada procurant que s'integri bé a la crema i deixarem refredar. Triturem les galetes i fondrem la mantega al microones. Amb l'ajuda d'una cullera o forquilla barrejarem bé la mantega amb les galetes procurant que quedi com una pasta.
Ara només ens cal muntar el postre, agafarem uns gots originals o fins i tot podrien ser copes de cava i hi posem uns 50 gr de fruits vermells al fons, a sobre la crema de formatge i per coronar aquest postre, la pasta de la mantega amb les galetes i ja tenim un postre, senzill, ràpid i deliciós.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Antonia Gallego Cortés diu:
Este postre ya lo hice, o quizas muy parecido, y la verdad que esta muy bueno


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: