Truita de carbassó, patata i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 ous
  • 400 g de carbassó
  • 200 g de patates
  • 200 g de ceba
  • Oli d'oliva
  • Sal

5 racions

Utensilis

Una paells que no s'enganxi

Elaboració

Pelem les patates i els carbassons i els tallem a quadrets prims.
Pelem les cebes i les tallem en juliana.
Posem una paella fonda al foc amb bastant oli i quan estigui calent, tirem les patates ben escorregudes.
Les deixem fer durant uns 5 minuts remenant bastant sovint i a continuació afegim la ceba i el carbassó.
Deixem fregir, primer a foc viu, remenant de tant en tant i quan es comencin a daurar les verdures, baixem una mica el foc perquè no es cremin i les deiem fer.
Quan estiguin una mica rosses, ja les podem colar per treure l'excés d'oli.
Batem els ous en un bol fondo i afegim el sofregit de patata i ceba.
Posem la paella al foc amb una mica de l'oli de fregir les verdures i quan estigui ben calent, tirem la barreja d'ous, carbassó, patata i ceba. L'escampem bé per tota la paella i remenem a perquè es cualli una mica lòu.
Desprels deixem de remenar i anem punxant el fons de la truita perquè es vagi coent l'ou.
Baixem el foc i la deixem fer durant uns 3 minuts.
Agafem una safata rodona o un tombatruites i li donem la volta.
La deixem fer durant 3 minuts més a foc lent.
Si al tombar-la veiem que no està prou feta, li podem tornar a donar la volta.
Tanquem el foc i la deixem 2 minuts a la paella.
La treiem del foc, deixem refredar una mica i ja la tindrem a punt de menjar.

30min

Notes

El pes de les verdures l'he calculat després de pelar-les.
La truita ha de quedar ben feta per dintre, però a mi m'agrada deixar-la una mica crua.
Per fora ha de quedar daurada, sense que es cremi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

17479 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Sara Redón diu:
en esta truita en vaig fer gran jo, no menjava res mes.... bonissima, es la meua preferida encara ara !!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: