Sopa de melò

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un meló.
  • Un pot de crema de llet.
  • Una rameta de menta.
  • Unes tiretes o encenalls de pernil salat.

6 racions

Utensilis

Un estri especial per a fer les boletes.
Batidora elèctrica

Elaboració

Tallarem el meló a dauets, i en reservarem unes boletes per adornar el plat.
El posarem en un recipient i ho batrem amb la batidora elèctrica, juntament amb una fulleta de menta.
Quan veiem que és una pasta cremosa, ho posarem a la nevera fins el moment de servir-ho.
Ho decorarem amb les boletes del mateix melò que hem reservat, amb els encenalls de pernil salat, i amb una fulleta de menta en el moment de servir-ho

30min

Notes

Cal servir aquest plat molt fred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1982 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: