Salmó al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 talls de llom de salmó sense pell ni espines
  • 600 g de patates
  • 300 g de ceba
  • Un gotet de vi blanc
  • Un gotet d'aigua
  • Oli
  • Anet, pebre i sal

4 racions

Elaboració

Pelem les patates i les tallem primes. Les posem a remull i les fregim en oli abundant.
Tallem la ceba en juliana i l'afegim a les patates, que ja estaran fregint-se.
Quan les patates i les cebes estiguin mig fetes, les salpebrem i les retirem del foc, les escorrem d'oli i les posem al fons d'una safata de forn.
Posem el salmó a sobre de les patates i li tirem per sobre el gotet de vi i un gotet d'aigua.
Salpebrem el salmó i li afegim una mica d'anet picat.
Posem la safata al forn, ja calent, a 180 graus, i ho deixem fer durant 20 minuts.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

17823 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: