Salmó al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 talls de llom de salmó sense pell ni espines
  • 600 g de patates
  • 300 g de ceba
  • Un gotet de vi blanc
  • Un gotet d'aigua
  • Oli
  • Anet, pebre i sal

4 racions

Elaboració

Pelem les patates i les tallem primes. Les posem a remull i les fregim en oli abundant.
Tallem la ceba en juliana i l'afegim a les patates, que ja estaran fregint-se.
Quan les patates i les cebes estiguin mig fetes, les salpebrem i les retirem del foc, les escorrem d'oli i les posem al fons d'una safata de forn.
Posem el salmó a sobre de les patates i li tirem per sobre el gotet de vi i un gotet d'aigua.
Salpebrem el salmó i li afegim una mica d'anet picat.
Posem la safata al forn, ja calent, a 180 graus, i ho deixem fer durant 20 minuts.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

23154 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: