Llengues de porc estofades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit llengues de porc, tallades a trocets no massa gruixuts
  • Tres fulles de llorer
  • Sis alls pelats
  • Dues cebes pelades i tallades a brunoise ( a quadrets )
  • Tomàquet fregit ( de pot )
  • Ví ranci
  • 200 grams de cebetes de platillo
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Sucre
  • Vinagre de Mòdena
  • Mel
  • Ví negre

4 racions

Elaboració

En una paella mitjana, posarem oli d'oliva i seguidament posarem : les cebetes, sal, sucre, vinagre de Mòdena, un raig de ví negre i mel. Ho deixarem coure a foc ben baix, fins que les cebetes, estiguin cuites.
A part, en una cassola de terrissa, fregirem amb oli d'oliva, : el llorer, els alls , les cebes, el tomàquet fregit, i les llengues salpebrades.
Quant tot plegat és mig cuit, afegim un bon raig de ví ranci, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim un xic d'aigua, ho corregim de sal, i hi afegim les cebetes del platillo. Ho deixem coure tot plegat, fins que les llengues siguin ben toves, i ja ho podrem servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2753 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: