Ous remenats amb tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit ous batuts
  • Dotze tomàquets madurs, ratllats .
  • Sal
  • Sucre ( un polsim )
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, posem a fregir amb oli d'oliva, els tomàquets ratllats, amb un polsim de sucre i sal. Quan el tomàquet ja és ben fregit, hi afegim els ous batuts, i anem remenant, fins que els ous han cuallat a gust de cadascú.
Seguidament, ho repartim en plats individuals, i ja ho podem servir a taula.

20min

Notes

Aquesta és una recepta molt adient, per quan no saps que menjar, sobretot a l'hora de sopar.
El que ja és un veritable plaer, és acompanyar-ho amb un bo pa de pagès.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3743 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: