Ous remenats amb tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit ous batuts
  • Dotze tomàquets madurs, ratllats .
  • Sal
  • Sucre ( un polsim )
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, posem a fregir amb oli d'oliva, els tomàquets ratllats, amb un polsim de sucre i sal. Quan el tomàquet ja és ben fregit, hi afegim els ous batuts, i anem remenant, fins que els ous han cuallat a gust de cadascú.
Seguidament, ho repartim en plats individuals, i ja ho podem servir a taula.

20min

Notes

Aquesta és una recepta molt adient, per quan no saps que menjar, sobretot a l'hora de sopar.
El que ja és un veritable plaer, és acompanyar-ho amb un bo pa de pagès.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3692 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: