Bacallà amb romesco

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà de 250 grams . ( un per comensal )
  • Sis cullerades de salsa romesco ( està en les meves receptes )
  • Fumet de peix ( esta en les meves receptes )
  • Conyac
  • 200 grams de fesols de Santa Pau
  • Farina
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Cassola marinera metàlica

Elaboració

A la cassola marinera, posem un bon raig de conyac, i quan és calent ho flamegem. Seguidament, posem el romesco, i el fumet, en no massa quantitat, i anem remenant amb el vatedor de varetes. Després, afegim els fesols, i deixem que cogui a foc baix, uns deu minuts. A part, en una paella, enfarinem, i fregim el bacallà, amb oli d'oliva, amb la pell cap amunt. Quan és fregit, donem la volta, i deixem que sacabi de fregir.
Un cop fregit, el deixem escorrer damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i tot seguit, ja el podrem posar a la cassola.
Ho corregim de sal, i deixem que cogui uns deu minuts, més, abans de treure-ho a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3896 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: