Pollastrons al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre Pollastrons ( un per comensal ) acostumen a fer uns 600 grams cada un
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Quatre llimones tallades a trossos
  • Dotze grans d'all
  • Herbes provençals
  • Ví blanc
  • Conyac
  • Oli d'oliva
  • Una mica de brou, o aigua amb concentrat de pollastre
  • Vuit fulles de llorer

4 racions

Elaboració

Agafem elspollastrons, els posem cap avall, i a dintre, hi posem : sal, pebre negre en pols, un all pelat, mitja fulla de llorer, i un tròs de llimona. Un cop fet això, els posem a la safata per anar al forn. Els salpebrem, els hi posem herbes de provença, la resta de la llimona, els alls, el llorer, el ví blanc, el conyac, i els reguem amb oli d'oliva, i una mica de brou.
Els enfornem a 180º, els anem girant de tant en quant, i quan ja són rossos, ja els podrem servir, acompanyats de una patata en papillota. ( esta en les meves receptes )

1h

Notes

Els pollastrons, són uns pollastrets petits, que fan uns 600 grams de pes, aproximadament.
En castellà, en diuen : picantones, i en Francès, coquelettes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1876 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: