Bastonets de pa, amb pernil dolç arrebossats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze bastonets de pa prims
  • Sis llesques de pernil dolç tallades per la meitat
  • Oli d'oliva
  • Quatre ous batuts
  • Pa ratllat
  • Farina

12 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Si els bastonets, són massa llargs, els podem escapçar una mica.
Agafem un bastonet, posem el pernil dolç repartit a la meitat, l'emboliquem fent un rotlle, els passem per farina, ou batut, pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent.
Quan els tenim tots fregits, els anem posant en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, els posem en una safata de cartró amb una blonda, i ja els podem servir a taula.

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2269 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Sóc fan de totes les receptes d'aperitius. Podriem dir que les col.lecciono. Gracies per l'aportació!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: