Truita de formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 50 grams de formatge ratllat
  • Dos ous batuts
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Una llesca de pa de pagès
  • Un tomàquet madur

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Aquesta truita, la farem a la francesa, com la de tonyina.
En una paella amb oli d'oliva, posem els ous batuts, amb un pessic de sal.
Quan són mig quallats, en un extrem posem una tira de formatge ratllat, i ho dobleguem com si fessim una truita a la francesa. Un cop cuita, la servirem damunt una llesca de pa de pagès, untada amb tomàquet.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: