Musclos al vapor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de musclos, si són de roca, millor
  • Tres llimones tallades per la meitat,( mig escorregudes)
  • Un dit d'aigua

4 racions

Elaboració

Netegem ben bé els musclos, i els posem en una cassola amb tapa.
Tot seguit, afegim un dit d'aigua, i les llimones, tapem la cassola, i deixem que s'obrin els musclos, remenant de tant en tant.
Seguidament, ja els podrem treure a taula amb unes safates ben boniques.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3116 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: