Dàtils amb bacó, farcits de botifarra negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 30 dàtils, sense pinyol
  • 30 tires de bacó fumat, tallades ben primes
  • Farsa de botifarra negre,( està en les meves receptes)
  • 15 escuradents, tallats en dues meitats
  • Oli d'oliva

6 racions

Elaboració

Agafem els dàtils, el obrim per la meitat, i amb l'ajud d'un ganivet petit, els buidem una mica. Seguidament, amb l'ajud de la mànega pastissera, els farcim amb una tira de botifarra negre. Tot seguit, els emboliquem amb una tira de bacó , i hi clavem mig escuradents, perquè no s'obrin al fragir-los.
En una paella amb oli d'oliva, els fregim fins que el bacó, és rostillonet, i ja els podrem servir en una safata ben bonica, com aperitiu, i !! bon profit !!.

40min

Notes

Aquest, és un aperitiu molt original, i escaient, per les festes que ens trovem.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1389 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: