Pastís de truites

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 250 gr de xampinyons
  • 250 gr de cues de gamba (si són fresques, millor)
  • 3 carbassons mitjans
  • 2 cebes petites
  • Salsa de tomàquet
  • 12 ous
  • Oli, sal i pebre negre
  • Maionesa

4 racions

Elaboració

Es fan 3 o 4 truites: de patata i ceba, de xampinyons, de gambes i de carbassó (o del que més us agradi).
Salpebrem la patata, la ceba i les gambes. Als xampinyons i el carbassó només hi posem sal.
Una vegada fetes les truites (3 ó 4 ous per truita, tot i que això depén del gust de cadascú), es posen en una safata ,una damunt de l'altra, alternant entre truita i truita ,capa de maionesa i capa de salsa de tomàquet. Jo sempre com a base hi poso la de patata.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1929 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: