Pastís de truites

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 250 gr de xampinyons
  • 250 gr de cues de gamba (si són fresques, millor)
  • 3 carbassons mitjans
  • 2 cebes petites
  • Salsa de tomàquet
  • 12 ous
  • Oli, sal i pebre negre
  • Maionesa

4 racions

Elaboració

Es fan 3 o 4 truites: de patata i ceba, de xampinyons, de gambes i de carbassó (o del que més us agradi).
Salpebrem la patata, la ceba i les gambes. Als xampinyons i el carbassó només hi posem sal.
Una vegada fetes les truites (3 ó 4 ous per truita, tot i que això depén del gust de cadascú), es posen en una safata ,una damunt de l'altra, alternant entre truita i truita ,capa de maionesa i capa de salsa de tomàquet. Jo sempre com a base hi poso la de patata.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1860 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: