Cervells de vedella o xai arrebossats

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Cervells de vedella o xai
  • 1 Ceba petita tallada a tires fines
  • 2 Ous
  • Farina
  • Llorer
  • Farigola
  • Oli
  • Sal
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Bulliu els cervell nets de venes amb aigua, sal, ceba, llorer i farigola ( 2 minuts )
Talleu-los a rodanxes, enfarineu-los i passeu-los per ou batut.
Fregiu les rodanxes en oli calent ( 2 minuts )

Variacions:

Es pot fer amb cervells de xai, però sense bullir-los.

5min

Notes

Podem comprar els cervells net i preparats per enfarinar i fregir
Fotografia: Cervells de xai


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6266 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: