Faves saltades, amb alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Païs Valencià
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un quilo de faves tendres, tipus babi
  • Un manat d'alls tendres
  • Sal
  • Ví blanc
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una paella amb tapa, posem un rag d'oli d'oliva, i posem a fregir els alls tendres, tallats a trossos menuts, amb un polsim de sal. Seguidament, afegim les faves desgranades, i un raig de ví blanc, i un polsim de sal.
Tot seguit, abaixem el foc, tapem la paella, i deixem que es cogui tot plegat, molt lentament. Quan tot el conjunt sigui cuit, ja ho podrem servir a taula en la mateixa paella, i !! bon profit !!.

40min

Notes

Aquestes faves, me les va ensenyar a fer, el meu amic en, Vicente Ramos, natural de Burjasot, que deia, que les faves, no necessitaven res més per ser bones, que unes bones faves, i un manat d'alls tendres.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6658 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: