Broqueta de trufes amb maduixes

Ingredients

  • 200 grs. De xocolata postres.
  • 100 cl. de nata per muntar.
  • 500 gr de maduixes.
  • 50 gr. de mantega.
  • 1 copeta de whisky, que sigui bó.
  • 1 cullerada de postres de Nescafé.

6 racions

Elaboració

Trossejar el xocolata junt amb la mantega, al bany maria.

Posem la barreja en un bol gran i afegim el whisky, el nescafé i la nata.

Es remou tot bé, ho deixem refredar i posem a la nevera unes hores... Jo ho he deixat d’avui per demà.

Per fer les trufes posem en un plat una mica de cacau en pols... tipus cola-cao, i en un altre plat macarronets de xocolata.
Ara be el mes divertit.…agafar una mixa de la pasta amb les mans enfarinades de cacau, donar forma de bola i arrebossar-la amb els macarronets de xocolata.
Muntem la broqueta amb les maduixes i les trufes.

Guardar a la nevera fins al moment de menjar, es pot servir amb una copeta de cava ben fresquet.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

740 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: