Broqueta de trufes amb maduixes

Ingredients

  • 200 grs. De xocolata postres.
  • 100 cl. de nata per muntar.
  • 500 gr de maduixes.
  • 50 gr. de mantega.
  • 1 copeta de whisky, que sigui bó.
  • 1 cullerada de postres de Nescafé.

6 racions

Elaboració

Trossejar el xocolata junt amb la mantega, al bany maria.

Posem la barreja en un bol gran i afegim el whisky, el nescafé i la nata.

Es remou tot bé, ho deixem refredar i posem a la nevera unes hores... Jo ho he deixat d’avui per demà.

Per fer les trufes posem en un plat una mica de cacau en pols... tipus cola-cao, i en un altre plat macarronets de xocolata.
Ara be el mes divertit.…agafar una mixa de la pasta amb les mans enfarinades de cacau, donar forma de bola i arrebossar-la amb els macarronets de xocolata.
Muntem la broqueta amb les maduixes i les trufes.

Guardar a la nevera fins al moment de menjar, es pot servir amb una copeta de cava ben fresquet.

25min


Recepta de cuina de Broqueta de trufes amb maduixes
per Mª Pilar López

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

825 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: