Madalenes casolanes amb panses i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 grams de pinyons
  • 200 grams de panses de corint
  • La resta d'ingredients, els teniu a la meva recepta de madalenes casolanes

12 racions

Elaboració

Primer de tot, escaldem els pinyons i les panses amb aigua bullint, uns cinc minuts, i els reservem. Seguidament, preparem les madalenes, com explico a la meva recepta de madalenes casolanes. Quan omplim els motlles de les madalenes, amb la pasta, posem unes panses i pinyons, abans d'omplir-les del tot, i ja les podrem enfornar, fins que són cuites.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1575 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: