Medallons de mussola a la bella molinera, amb patates duquesa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salsa bella molinera,( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Dotze patates duquesa,( les podeu veure a les meves receptes )
  • Sal
  • Farina
  • Dos ous batuts
  • Dotze medallons de mussola, ( pot ser congelada )
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Primerament, fem la salsa bella molinera i la reservem. Tot seguit, fem dotze patates duquesa i les reservem.
A part, salem els medallons de mussola, els passem per farina, ou batut, els fregim en una paella amb oli d'oliva, i els reservem.
En el moment de muntar el plat, posem tres medallons en el plat, seguidament els cobrim amb la salsa bella molinera, i com a guarnició, en un extrem del plat, posem tres patates duquesa, i ja ho podrem treure a taula.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta, la fem amb mussola perquè és més econòmica, ja que també la podem fer amb rap, peró en segons quines èpoques de l'any el rap puja pels nùvols, i amb mussola la pot fer gairebé tot-hom.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1277 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: