Llom de porc a la bella molinera amb boletes de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze talls de llom
  • Salsa bella molinera,( la podeu veure a les meves receptes)
  • Quatre patates grosses, pelades
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina
  • Dos ous batuts

4 racions

Utensilis

Un buidador de fruites, per fer boles.
Una paella gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa a la bella molinera, i la reservem calenta damunt la planxa. Seguidament, agafem les patates, i amb l'estri de fer boles les anem buidant i les anem posant a la paella amb oli d'oliva i un polsim de sal a foc mitjà, fins que són cuites.
A continuació, salem els talls de llom, els passem per farina , l'ou batut i els fregim amb oli d'oliva fins que són cuits.
Tot seguit, posem en un plat tres talls de llom,el cobrim amb la salsa bella molinera, posant-hi al costat dotze boletes de patates dauradetes.
Un cop servits els quatre plats, ja els podrem treure taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1002 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: