Xampinyons farcits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 xampinyons grossos
  • 2 grans d'alls
  • Quatre branquetes de julivert
  • Una cullerada de farina de galeta
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli

1 racions

Elaboració

Es netegen ben detingudament els xampinyons. Es treuen els troncs i es reserven les cassoletes. Els troncs es tallen a dauets i es posen a fregir en una paiella amb oli d'oliva i els alls i el julivert ben talladets. S'afegeix un polsim de sal i el pebre negre. Quan s'ha begut l'aigua s'afegeix la farina de galeta i es remena fins que queda tot lligat.
A continuació es ferceixen les cassoletes amb el fregidet i es posen en una paiella amb una mica d'oli d'oliva. Les cassoletes es cobreixen amb el formatge ratllat. Es posa a foc lent i es tapa i es deixa que es facin uns 10/15 minuts.

30min

Notes

S'ha de menjar calent.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: