Ous farcits d'espinacs i tonyina

Ingredients

  • 12 Ous
  • 1 paquet de 1 kg d'espinacs congelats (també es pot fer amb espinacs frescos).
  • 3 llaunes petites de tonyina
  • 1 llauna de tomàquet fregit petita.
  • All i julivert.

4 racions

Elaboració

Bullim els 12 ous, fins que estiguin durs (8-10 minuts d'ebullició).
Els pelem, i partim els ous per la meitat. Buidem els rovells de l'ou i en separem el de dos ous. Posem els mitjos ous en una safata que pugui anar al forn.
Bullim els espinacs, amb una mica de sal, i un cop cuits, els escorrem bé. Ho posem dins un bol i amb el turmix o trituradora, els triturem bé fins que queda una pasta fina. I afegim les tres llaunes de tonyina i els rovells dels 10 ous. Ho tornem a passar pel turmix fins que queda tot ben barrejat.
Amb aquesta pasta, omplim ben plens els mitjos ous. En una paella posem l'all i el fregim lleugerament,fins que agafin un color rosset, sense cremar-se, hi afegim el tomàquet fregit i el julivert, ho barregem bé i un tenim uns minuts fent el xup xup i la salsa quedi espessa. Un cop preparat, amb una cullera tirem per sobre dels ous farcits aquesta salsa. Tot seguit agafem el dos rovells que hem separat al principi i els rallem per sobra la salsa de tomàquet.
Ho posem al forn uns minuts perquè s'escalfin bé, i ja es poden servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2010 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ma Josep Plazas diu:
Hem fet els ous a casa i estan deliciosos però com que son un 50% vegetarians, hem fet dues plates al forn, una amb espincas i tonyina i l'altre amb espinacs i tempeh
Boníssims
Gràcies Joan

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: