Endivies amb formatge blau, gratinades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre endivies mitjanes
  • 200 grams de formatge blau
  • Nata líquida per muntar
  • Conyac
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica
Batedor de varetes
Safata plana per anar al forn
Una espàtula plana fina, per servir les endivies
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, en el pot de la batedora, posem: el formatge blau, la nata líquida i un raig de conyac ho passem tot plegat per la batedora elèctrica, i ho aboquem en un cassó posant-ho a foc baix, tot remenant amb el batedor de varetes, fins aconseguir una crema fina i homogènea. Un cop feta, la reservem.
A part, agafem les endivies tallades en quatre trossos a lo llarg, les posem en la safata per anar al forn, les salpebrem hi afegim un rajolí d'oli, i les enfornem a 180º, fins que siguin cuites. Tot seguit, les cobrim amb la crema de formatge blau, les espolsem amb formatge ratllat i les gratinem fins que són ben rosses. Tot seguit, les posem en plats individuals, i ja les podem servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2298 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Torras diu:
Fantàstiques!!! Les vaig fer ahir per dinar i la meva dona va quedar meravellada!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: