Alvocats farcits amb marisc i salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos alvocats de mida mitjana
  • Salsa rosa [Veure recepta]
  • Una manat de porradell
  • Una ceba tendre picolada
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Un raig de conyac
  • 300 grams de gambetes petites congelades
  • Sis barres de delícies de mar
  • Una bossa de glaçons

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana gran, una mica fonda
Una ma de morter
Un drap de cuina gruixut
Una paella gran
Una trinxadora de maneta de les de tota la vida

Elaboració

Primerament, farem la salsa rosa tal com explico a les meves receptes, i la reservarem a la nevera. Tot seguit, picolarem ben picolat el manat de porradell, i el reservarem.
A continuació, tallarem els alvocats en dues meitats, els traurem el pinyol, picolarem tota la carn dels alvocats, i la posarem amb un raig d'oli d'oliva a la paella, juntament amb la ceba picolada, les gambetes descongelades i les delicies de mar picolades.
Quan tot el conjunt és ben cuit, afegim un raig de conyac, i corregim de sal. Acte seguit, ho passem per una trinxadora de maneta, de les de tota la vida, i ho coem cinc minuts més a la paella.
A continuació, amb l'ajud d'una cullera gran, omplim els alvocats i els reservem a la nevera fins el moment de servir-los a taula.
A part, agafem els glaçons, els picolem tapats amb un drap de cuina perquè no esquitxin, i omplim tot el fons de la safata de porcellana. Tot seguit, anem posant els alvocats farcits damunt el llit de gel, els cobrim amb salsa rosa, i per acabar, els espolsem amb una mica de porradell, i ja els podrem treure a taula, en la mateixa safata.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1629 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: