Turmes de xai arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis turmes de xai, més aviat mitjanes
  • Sal
  • Tres ous batuts
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Dos alls ratllats

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Paper de cuina
Quatre plats dels de postre
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, quan comprem les turmes, demanem que ens les netegin i les filetegin.
Quan les fem com aperitiu : les salem, les passem per farina, i finalment les passem per ou batut, barrejat amb julivert picolat, i els alls ratllats. Tot seguit, les fregim amb oli d'oliva i quan són fregides, les repartim entre els plats de postre, i ja poderm fer l'aperitiu.
Si les fem com a sobre-aliment, només en fregirem tres talls, salats i enfarinats, i els posarem dintre el puré que estiguem fent per a la canalla, tot passant la batedora elèctrica perquè quedi un puré fí i homogèni.
Penseu que no s'en pot abusar, doncs només tres talls, ja son molt d'aliment.

40min

Notes

Aquesta recepta, a més de ser molt adient com aperitiu, és molt adient com a sobre-aliment per els nens i nenes de 4 a 12 anys.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2985 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: