Arròs amb llamàntol

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llamàntol gros i encara viu
  • 1 ceba grossa
  • 1 tros de pebrot verd i un tros de vermell
  • 2 alls per al sofregit
  • 400 g d’arròs de gra rodó
  • 1 l de brou de peix ( ja fet, avui ni han de bons )
  • Tomàquet
  • Oli

Per a la picada:

  • 2 alls
  • 1 branca de julivert
  • La polpa d’una nyora remullada

4 racions

Elaboració

-Partim el llamàntol a rodelles . Aprofitem tot el suc que en surti.
-En una cassola de terra, posem un raig d’oli i saltegem el llamàntol.
-El reservem per a més endavant.
-A la mateixa cassola on hem enrossit el llamàntol, enrossim la ceba, junt amb els dos pebrots tallats a trossos petits. Després ratllem els tomàquets i fem un bon sofregit.
-Aboquem el brou calent a la cassola i, quan arrenqui el bull, tirem l’arròs i el fem bullir fort durant 13 minuts.
-Abans que acabi de coure’s l’arròs, hi afegim el llamàntol. També a l’últim moment fem la picada. Amb l’all, el julivert i la polpa de la nyora. Després de deixar-ho bullir 13 minuts tanquem el foc i tapem la cassola.
-Deixem que reposi de 5 a 8 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1859 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: