Llaminera farcida de paté i xampinyons amb cobertura de pasta de full

Ingredients

  • 1 Llaminera de porc ibèric
  • 2 pots de paté ibèric
  • 1 brick de 1/2 litre de nata de cuinar
  • Pebre verd en gra.
  • 1/2 kg de xampinyons laminats
  • 1 Fulla de pasta de full
  • Nou moscada
  • Sal i pebre
  • Conyac
  • 2 alls
  • 1 ou.

4 racions

Elaboració

Netegem i escorrem bé els xampinyons, posem una mica d'oli en el wok, i els afegim amb els dos grans d'all trossejats i un raig de conyac, fins que estiguin cuits i reservem. La llaminera la obrim per la meitat, dins hi posem una capa de paté de dalt a baix. Sobre del paté una capa de xampinyons fina, ho tanquem i amb la resta del pot de paté untem bé la carn pels costats i per la part de sobre. Posem sobre un paper sulfurat la fulla de pasta de full oberta i a sobre la llaminera, i ho fiquem dins una safata de forn i tanquem per tots costats. Amb una forquilla punxem la pasta de full excepte la part de sota.
Batem l'ou sencer i amb un pinzell de cuina ho pintem bé.
Escalfem el forn a 180 graus i posem a coure la llaminera mitja hora aproximadament, amb la posició =. Quan veiem que la pasta de full està dorada, ja podem parar el forn.
Dins el wok, junt amb la resta de xampinyons, hi afegim la nata de cuinar, sal, pebre, nou moscada i els grans de pebre verd. Fem reduir una mica, i afegim l'altre pot de paté, fent que es desfaci bé. Es talla la llaminera amb un ganivet de serra i hi afegim la salsa de xampinyons al costat.

1h

Notes

Enlloc de xampinyons s'hi pot posar altres tipus de bolet trossejats


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2145 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: