Lioneses farcides amb botifarra negre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze lioneses de mida gran ( les podem comprar en tendes especialitzades)
  • Farsa de botifarra negre ( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Dues fulles de gelatina
  • Formatge ratllat
  • Una mica de brou fet amb una pastilla de concentrat

4 racions

Utensilis

Una safata de cartró rodona amb blonda.
Una mànega pastissera amb un broc rissat granUn cassó mitjà
Un pinzell per pintar les lioneses
Una safata per anar al forn, amb paper sulfuritzat
Un ganivet de serra petit

Elaboració

Primerament, posem en el foc un cassó amb un mica de brou de concentrat, desfem les fulles de gelatina, i ho reservem calent.
Seguidament, fem la farsa de botifarra com explico a la meva recepta i la reservem.
A continuació, amb l'ajud d'un ganivet de serra, tallem les lioneses en dues meitats, i amb l'ajud de la mànega pastissera les anem omplint amb la farsa de botifarra. Tot seguit, tapem les lioneses amb l'altra meitat, les pintem amb una mica de gelatina, les espolsem amb una mica de formatge ratllat, i les posem en el gratinador fins que el formatge és una mica rós.
Tot seguit ja les podrem treure a taula en una safata amb blonda.

40min

Notes

Aquesta rewcepta, més que un plat és un aperitiu desenfadat i original.
Les lioneses, tant les podem comprar fetes, com les podem fer nosaltres amb pasta xoux.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1261 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: