Estofat de vedella amb llanegues

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g de carn de vedella , que el carnisser ens tallarà allargats, per estofar.
  • 1Pot de llanega negra ( si en tenim de fresques excel.lent )
  • 2Cebes petites
  • All
  • 1Brick de caldo de carn
  • Una copeta de brandy
  • Farina (la quantitat necessària per poder enfarinar bé els talls)
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

-Primer enfarinem la carn i la posem a marcar en una cassola, amb poc oli. Només fem que s'enrossegi el tall i la farina quedi un pèl pressa i torradeta, però poc. Reservem la carn.
-Treiem del pot, les llanegues que necessitem, les escorrem bé i en una paella amb una mica d’oli i sal, les saltegem. Si són fresques, es netegen i el procés és el mateix.
-Tallem la ceba ben prima i en una paella amb força oli, hi afegim una mica d'all. Quan estigui ben daurada , hi afegim la copa de brandy
-En una cassola de fang o ferro culat, hi afegim els talls de vedella que haviem reservat, els bolets i la ceba.
-Hi afegim caldo de carn fins a tapar els talls de vedella. I apartir d'aquí, paciència i foc molt lent i anar afegint caldo si veiem que se'l veu massa.
-Deixem uns 75 minuts,coent a foc lent.
-Ja es pot servir.

1h 30min


Recepta de cuina de Estofat de vedella amb llanegues

Llanegues negres fresques.

Recepta de cuina de Estofat de vedella amb llanegues

La vedella am llanegues en el plat per degustar-lo.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6504 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: