Tripa i cap-i-pota de vedella amb samfaina i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de tripa de vedella cuita
  • 600 grams de cap-i-pota de vedella cuita
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Samfaina ( la podeu trobar a les meves receptes com " la meva samfaina ")
  • Ví negre

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, preparem la samfaina, tal com explico a la meva recepta, i un cop mig cuita, afegim tant la tripa com la cap-i-pota salades, tallades a quadradets regulars, tot deixant que es cogui tot el conjunt a foc mitjà, fins que tant la tripa com la cap-i-pota, estiguin toves i gelatinoses. A continuació, afegim les mongetes del ganxet, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: