Peres al ví negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Aragó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit peres tipus blanqueta
  • Una pell de taronja
  • Una pell de llimona
  • Una branca de canyella
  • Un litre de ví negre
  • 100 grams de sucre

8 racions

Utensilis

Una cassola fonda mitjana
Un estri per treure el cor de les fruites

Elaboració

Primerament, pelem les peres i amb l'estri de treure el cor, les buidem i les tallem en quatre trossos a lo llarg.
Tot seguit, les posem a coure amb el ví negre, la pell de taronja, la pell de llimona, la branca de canyella i el sucre.
Les bullim a foc mitjà, i quan són cuites, les reservem en la mateixa cassola fins a fer-les servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3479 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: