Bandes de pasta de full, amb codonyat i philadelphia

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Una terrina de formatge philadelphia
  • Un tròs de codonyat
  • Dos ous batuts
  • Farina

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Paper sulfuritzat
Un estri per fer boletes de fruita, de mida petita

Elaboració

Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full amb l'ajud del corró. Seguidament, la punxem amb l'ajud del corró de punxar.
Seguidament, tallem vuit bandes de full de set centimetres d'ample, per deu de llarg.
Les posem a la safata del forn amb un full de paper sulfuritzat, ho pintem amb ou batut, i ho enfornem a 180º, fins que el full és rosset.
Agafem les bandes de full, les cobrim amb formatge philadelphia, i tot seguit les cobrim amb boletes de codonyat ben posades unes a distancia de les altres, de forma abellidora.
Tot seguit, les posem en la safata de cartró amb blonda, i ja les podrem treure a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1296 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: