Perdius de caça a la vinagreta

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Perdius de caça
  • 1 Cabeça d'alls
  • 12 Cebetes petites
  • 2 Pastanagues
  • ½ Got de vinagre de Xerès
  • ½ Got d'oli d'oliva
  • 1 Tassa d'aigua
  • 1 Cullerada de sucre
  • 1 Cullerada de sal
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre negre en gra
  • 1 Fulla de llorer
  • 1 Branqueta de farigola
  • 1 Branqueta de romaní
  • Julivert

4 racions

Elaboració

-Netegem bé les perdius i les salem lleugerament.
-Posem al foc una cassola de fang amb l'aigua, l'oli, el vinagre, el sucre i la sal.
-Abans que comenci a bullir, afegim, les cebetes pelades i senceres, les pastanagues tallades a trossos, la cabeça d'alls sencera, el pebre vermell dolç, uns grans de pebre negre, el llorer, la farigola, el romaní i el julivert.
-Remenem bé i ho coem a foc fort fins que comenci a bullir.
-En aquest moment, afegim les perdius i, quan torni a bullir, baixem el foc al mínim i deixem coure fins que la carn estigui tendra. Uns 45 minuts
-Ja es pot servir el plat. Al centre la perdiu i al voltant cebetes senceres, trossos de pastanaga i pebre negre en gra.

1h


Recepta de cuina de Perdius de caça a la vinagreta

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2921 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: