Fesolets saltats amb cansalada i llardons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de fesolets en crú
  • 300 grams de llardons
  • Vuit tires de cansalada de panxeta, de mig dit de gruix
  • Llard
  • Sal
  • Julivert picolat
  • Mitja ceba pelada
  • Una branca d'àpi
  • Una fulla de llorer
  • Una cabessa d'alls, tallada en dues meitats
  • Aigua mineral ( dos litres )

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una safata plana de porcellana blanca
Una paella gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, posem els fesolets amb aigua que els cobreixin, el dia abans de coure'ls.
En el moment que els anem a coure, els posem a la cassola amb: aigua, sal, el llorer, l'àpi, la ceba i els alls.
Tapem la cassola, i passats uns vint minuts anem vigilant que no s'ens desfacin.
Un cop cuits, els escorrem i els reservem.
A part, tallem la cansalada en quadradets regulars, i els fregim a la paella amb una mica de llard.
Quant són una mica rostillons, afegim els llardons i els fesolets ben escorreguts.
Ho saltem tot plegat uns vint minuts, i ja els podrem posar a la safata de porcellana, on els servirem.
Un cop els fesolets estan ben posats a la safata, els espolsem amb julivert picolat, i ja els podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1122 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: